2022-2023 Yaz Dönemi Hakkında

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulunda açılmayan eğitim planında tanımlı dersler yerine Farklı Fakültelerden ders almak isteyen öğrenciler sistem üzerinden ders seçimi yapamamaktadır. Bu öğrencilerin işlemleri; almak istedikleri ders ile ilgili dilekçeyi, dekont ile birlikte bölüm başkanlığına vermesi gerekmektedir.

Üniversitemiz Senatosu ile kabul edilen takvim gereğince Yaz Okulu ödemelerinin 13 Temmuz 2023 tarihine kadar yapılması nedeniyle ders alma dilekçelerinin öğrencilerin ödemelerini yapmaları koşuluyla 13 Temmuz 2023 günü saat 12:00’ye kadar kabul edilecektir. Üniversitemizin farklı Bölümlerinden ders almak için elden dilekçeyle başvuru yapan öğrencilerimizin bu tarihe kadar dilekçelerini elden teslim etmeleri gerekmektedir.

NOT: Başka üniversiteden ders almak isteyen öğrencilerimiz bölümümüz dersleri için yalnızca İTÜ Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği Bölümü'nden ders alabilirler.