2023-2024 Yaz Dönemi Ders Kayıtları

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulunda açılmayan eğitim planında tanımlı dersler yerine Farklı Fakültelerden ders almak isteyen öğrenciler sistem üzerinden ders seçimi yapamamaktadır. Bu öğrenciler almak istedikleri ders ile ilgili dilekçeyi, dekont ile birlikte bölüm başkanlığına vermesi gerekmektedir.

Üniversitemiz Senatosu ile kabul edilen takvim gereğince Yaz Okulu ödemelerinin 28 Haziran 2024 tarihine kadar yapılması nedeniyle, başka bölümden ders alma dilekçeleri öğrencilerin ödemelerini yapmaları koşuluyla 26 Haziran 2024 günü saat 12:00’ye kadar kabul edilecektir. Üniversitemizin farklı Bölümlerinden ders almak isteyen öğrencilerimizin bu tarihe kadar dilekçelerini elden teslim etmeleri gerekmektedir.

NOT: Başka üniversiteden ders almak isteyen öğrencilerimiz bölümümüz dersleri için yalnızca İTÜ Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği Bölümü'nden ders alabilirler.