Akademik Takvimde Güncelleme ve Final Mazeret Sınavları Hakkında

Üniversitemiz Senatosu tarafından alınan karar doğrultusunda 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Akademik Takviminde güncelleme yapılmıştır. Güncellenen takvime ekteki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Final sınavlarına ilişkin sorun yaşayan öğrencilerimiz için mazeret sınavları (sunulan gerekçeler Bölüm Başkanlığı tarafından uygun görüldüğü takdirde),  final sınavları haftaları süresince de yapılabilecektir. Bütünleme ve mezuniyet sınavlarının da, mazeret sınavları yapılacaktır.

Servis Derslerinin Final Mazeret Sınavları için Mazeret Sınav Takvimi oluşturulmuş olup ekte verilmektedir. Bölümümüzün derslerine ait (KOM kodlu dersler) mazeret sınav takvimi ayrıca ilan edilecektir.

Mazeret talep formu ekte verilmiş olup ilgili öğrencilerin (gerekçe ve kanıtlarla birlikte) 20.01.2012 Çarşamba günü saat 12:00'ye kadar komblm@yildiz.edu.tr adresinden başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Üniversitemiz Senatosu tarafından alınan karar

Güncellenen takvim