Bitirme Çalışması ve Tasarım Projesi Sunumları

15.06.2017 tarihinde gerçekleştirilecek Bitirme Çalışması (KOM4000) ve Tasarım Projesi (KOM4721) sunumlarına ilgililer, öğretim üye ve elemanlarımız ile tüm öğrencilerimiz davetlidir.

• Bitirme Çalışması sunumları AB08 numaralı salonda ekteki programa göre yapılacaktır ve öğrenciler Bitirme Çalışmaları için bir sunum hazırlamalıdır.

• Sunumlarda anlatım kısmı için 15dk., soru-cevap kısmı için 5dk. süre verilmektedir.

• Deneysel çalışması olan öğrencilerimiz çalışmalarını sunum aralarında zemin katta sergileyebilirler.

• Tasarım Projesi için öğrencilerimiz poster sunumu gerçekleştireceklerdir. Posterler ekte verilen şablona göre hazırlanmalı ve her bir çalışma grubu 15.06.2017 tarihinde 15.00-17.00 saatleri arasında bölüm zemin katta projelerini sergilemelidir.

Tasarım Projesi Poster Şablonu (PPT)

Bitirme Tezi Sunum Programı (PDF)