Bitirme Çalışması ve Tasarım Projesi Sunumları

10.01.2019 tarihinde gerçekleştirilecek Bitirme Çalışması (KOM9000) ve Tasarım Projesi (KOM4321) sunumlarına ilgililer, öğretim üye ve elemanlarımız ile tüm öğrencilerimiz davetlidir.

- Bitirme Çalışması sunumları AB08 numaralı salonda ekteki programa göre yapılacaktır ve öğrenciler Bitirme Çalışmaları için bir sunum hazırlamalıdır.

- Sunumlarda anlatım ve soru-cevap kısımları için 15dk. süre verilmektedir.

- Deneysel çalışması olan öğrencilerimiz çalışmalarını sunum esnasında ya da aralarda zemin katta sergileyebilirler.

- Tasarım Projesi için öğrencilerimiz poster sunumu gerçekleştireceklerdir. Posterler ekte verilen şablona göre hazırlanmalı ve her bir çalışma grubu 10.01.2019 tarihinde 09.00-12.00 saatleri arasında bölüm zemin katta projelerini sergilemelidir.

Tasarım Projesi Poster Şablonu (PPT)

Sunum Programı (PDF)