Bitirme Çalışması ve Tasarım Projesi Sunumları

24.05.2019 tarihinde gerçekleştirilecek Bitirme Çalışması (KOM9000) ve Tasarım Projesi (KOM4321) sunumlarına ilgililer, öğretim üye ve elemanlarımız ile tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Bitirme Çalışması sunumları A155 ve A156 numaralı salonlarda ekteki programlara göre yapılacaktır ve öğrenciler Bitirme Çalışmaları için bir sunum hazırlamalıdır.

Sunumlarda anlatım ve soru-cevap kısımları için 15dk. süre verilmektedir.

Deneysel çalışması olan öğrencilerimiz çalışmalarını sunum esnasında ya da aralarda zemin katta sergileyebilirler.

Tasarım Projesi için öğrencilerimiz poster sunumu gerçekleştireceklerdir. Posterler ekte verilen şablona göre hazırlanmalı ve her bir çalışma grubu 24.05.2019 tarihinde 14.00-16.00 saatleri arasında bölüm zemin katta projelerini sergilemelidir.

Tasarım Projesi Poster Şablonu (PPT)

Bitirme Tezi Sunum Programı - 1 (PDF)

Bitirme Tezi Sunum Programı - 2 (PDF)