Bologna 2018 İntibak Süreci

Sevgili Öğrencilerimiz,

Fakültemiz intibak takvimine göre,  Bologna 2018 eğitim planına bölümümüzün 1., 2. ve 3. sınıf öğrencilerinin intibak işlemleri 27 Haziran - 9 Temmuz arasında, 4. sınıf öğrencilerinin intibak işlemleri 5 Temmuz - 13 Temmuz arasında yapılacaktır.

1., 2. ve 3. sınıf öğrencilerinin intibak çizelgeleri 9 Temmuz saat 23:59'dan itibaren4. sınıf öğrencilerinin intibak çizelgeleri 13 Temmuz saat 23:59'dan itibaren öğrencilerin yildiz.edu.tr uzantılı maillerine toplu olarak gönderilecektir. Bu tarihlerden itibaren öğrencilere 2 haftalık itiraz süresi verilecektir. Öğrencilerimiz itirazlarını açıklamaları ile beraber komblm@yildiz.edu.tr adresine gönderebilirler.

NOTLAR:

• 1. Bölümden hiç ders almamış öğrencilerin (hazırlığa devam eden veya yeni tamamlayan) intibak işlemleri üniversite senato kararı gereği yapılmayacaktır. Bu öğrencilerimiz doğrudan Bologna 2018 eğitim planına tabi olacaktır.
  •
  • 2. Sadece stajı kalan öğrencilerin de intibak işlemi yapılmayacaktır. Bu öğrencilerimiz staj işlemlerini tamamladıklarında mezun olabileceklerdir.
  •
  • 3. Çift Anadal öğrencilerinin intibak işlemleri için henüz bir takvim belirlenmemiştir. Bu öğrencilerimizin intibak işlemleri ayrıca yapılacaktır.
  •
  • 4. Bologna 2018 planına usis.yildiz.edu.tr adresinden erişebilirsiniz.

Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği Bölüm Başkanlığı