Doktora Burs Duyurusu (2. İlan)

100/2000 YÖK Doktora Bursu Başvuru Süreci (online) 03 Eylül 2017 Tarihine Kadar Uzatıldı.

Tez Dönemine geçmemiş Doktora öğrencileri ve ilgili Yüksek Lisans Mezunu olan Doktora başvuru şartları sağlayan adaylar müracaat edebilirler.

·        4 yıl(12 ay)  ayda 1800 TL Burs

Burs Başvuruları 3 Eylül 2017 tarihine kadar uzatılmıştır. Fen Bilimleri Enstitüsü koordinasyonunda yürütülen başvuru sürecine elektronik olarak devam edilecektir. Başvuru yapmak isteyen adayların buradan ulaşabilecekleri Başvuru Formu'nu elektronik ortamda doldurup imzaladıktan sonra diğer belgeler ile birlikte tarayarak sıkıştırılmış dosya halinde yuzikibin@yildiz.edu.tr adresine e-posta ile göndermeleri ve sınav günü belgelerin orijinallerini beraberlerinde getirmeleri gerekmektedir.

Başvuru koşulları, gerekli belgeler ve ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Önemli Not 1:  Üniversite olarak çok önem verdiğimiz 7 öncelikli alan için Anabilim Dalları Başkanlarının ve öğretim üyelerinin şartları sağlayan öğrencileriyle ivedi olarak irtibata geçerek katkı vermeleri hayati önem taşımakta ve beklenmektedir.

Önemli Not 2: Savunma Bilişimi, Modelleme ve Simulasyon öncelikli alanında 18 kontenjan mevcuttur ve başvuru sayısı çok azdır. Aşağıda listelenen Anabilim Dallarının Başkanlarının ve öğretim üyelerinin sürece katkı vermeleri beklenmektedir.

· Elektrik Mühendisliği ABD

· Elektronik Mühendisliği ABD

· Bilgisayar Mühendisliği ABD

· Makine Mühendisliği ABD

· Kimya Mühendisliği ABD

· Fizik ABD

· Metalurji ve Malzeme Mühendisliği ABD.

· Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Müh. ABD

· Mekatronik Mühendisliği ABD