Mezuniyet törenine katılacak öğrencilerin dikkatine

bağlantısından 17 Haziran 2016 Cuma günü 23:59’a kadar kayıtlarını yaptırabilirler.

Kayıtlar için verilen son tarihten sonra, sistemden kayıt yaptıranların listesi www.kom.yildiz.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Kayıt yaptırdığı halde yayınlanacak listede ismi olmayan öğrencilerin maoz@yildiz.edu.tr adresine mail atarak Arş. Gör. Muhammed Ali ÖZ ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

Not: Cübbe ve kep dağıtımı için üniversite ana sayfasında yer alan Cüppe ve Kep dağıtımı ile ilgili linke tıklayarak gerekli bilgileri öğrenebilirsiniz.