STAJ YAPACAK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Bölümümüz öğrencilerinin dikkatine,

Pandemi Sürecinde Elektrik-Elektronik Fakültesi öğrencilerinin stajlarının yürütülmesi hakkında alınan kararlar aşağıda yer almaktadır:

1) Stajına pandemi öncesinde başlayan ve stajı, stajların durdurması sebebiyle yarıda kalan öğrenciler için;

·       Öğrenci mezuniyet aşamasındaysa Mesleki Stajının %70’ini tamamlamış olması durumunda stajını tamamlamış sayılacaktır.

·       Öğrenci mezuniyet aşamasında değilse stajlarını 30 gün olarak tamamlamak zorundadır.

2) Mezuniyet aşamasında olan öğrenciler 15 Haziran tarihi itibariyle stajlarına başlayabilir.

3) Diğer öğrenciler için staj süresi Final haftası sonrasında başlatılabilir. Staj tarihleri ile ilgili olarak Elektrik-Elektronik Fakültesi Staj Yönetmeliği uygulanacaktır.

4) Stajlarla ilgili tüm evraklar Bölümlerin belirlediği e-posta adreslerine imzalı, taranmış olarak iletilmelidir. Staj evraklarıyla ilgili işlemler pandemi süresince online devam edecektir.

Mezuniyet aşamasında olan öğrenciler, bahar dönemi sonunda mezun olabilecek ya da bahar dönemi sonunda mezuniyet sınavına girerek mezun olabilecek durumdaki öğrencilerdir.

Yukarıda sunulmuş olan karara istinaden;

Öğrencilerimiz süreçlerimize uygun olarak, eksik evraksız ve imzalarının tamam olması koşullarıyla komblm@yildiz.edu.tr adresine başvurularını yapabilirler.

Staj Akış Şeması