Stajlar Hk. (GÜNCEL)

COVID-19 Pandemi süreci sebebiyle 19.03.2020 tarihi itibariyle stajları sonlandırılan öğrencilerimizin online staj yapmalarına olanak sağlanmıştır.

Stajını tamamlamak isteyen öğrencilerimizin SGK girişlerinin gerçekleşmesi için staj başlangıç belgelerinin elektronik ortamda (firma onayı alındıktan sonra) staj başlangıç tarihinden 1 hafta önce  bölüm e-posta adresi komblm@yildiz.edu.tr  ve lgurevin@yildiz.edu.tr adreslerine gönderilmesi gerekmektedir.

Sağlıklı günler dileriz.

Not: Online staj uygulaması sadece pandemi sürecinden önce staja başlamış olup, YÖK Başkanlığınca alınan tedbirler kapsamında bu süreçte sonlandırılan stajlar için geçerlidir.

Yeni staj başvuruları ile ilgili YÖK' ten herhangi bir karar gelmediğinden öğrencilerimiz yeni staj başlangıcı yapamayacaklardır.