Tasarım Projesi ve Bitirme Çalışması Hk.

Değerli öğrencilerimiz,

Tasarım Projesi (KOM4321) ve Bitirme Çalışması (KOM9000) derslerinin seçimi için aşağıdaki hususlara dikkat etmeniz önem arz etmektedir.

1- Her iki ders için birer grup açılacak ve tüm öğrenciler dersleri bu gruplardan seçeceklerdir.

2- Öğrenciler çalışma konularına göre danışman öğretim üyesini kendileri seçebilirler. Bunun için ilgili danışman öğretim üyesinin de onayı gerekmektedir. Bu nedenle çalışma konularına göre birlikte çalışmak istediğiniz öğretim üyesi ile bir an önce görüşüp anlaşmanız önem taşımaktadır.

3- Danışman öğretim üyesinin atanması için, yakın zamanda sizlerle paylaşılacak bir formun doldurularak öğretim üyesinin onaylaması sonrasında bölüme teslim edilmesi gerekecektir.

4- Onaylı belgeleri bölüme teslim eden öğrenciler ilgili öğretim üyesinin ders grubuna aktarılacaktır. Diğer öğrencilere ise danışman öğretim üyesi ataması rastgele yapılacaktır.