Uzaktan Eğitim Sürecinin İşleyişi hk.

COVID-19 kapsamında kamu çalışanlarına yönelik tedbirler konulu 2020/11 sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi  26/08/2020 tarih ve 31225 sayılı Resmi Gazetede  yayımlanarak yürürlüğe girmiş olduğundan bölümümüz de dönüşümlü/uzaktan çalışmaya başlamıştır.

Bu nedenle;

• Bölümümüz öğrencilerinin her türlü soru ve sorunları için komblm@yildiz.edu.tr adresine e-posta yolu ile ulaşmaları sorunlarının çözümü için önem arz etmektedir.
  • Öğrenci belgesi talebi için USİS üzerinden talep oluşturulması gerekmektedir.
  • Transkript taleplerini  öğrenci kimlikleri ile birlikte elk-fkl@yildiz.edu.tr adreslerine e-posta atmaları gerekmektedir.
  • Stajı biten öğrencilerimizin staj sonu evraklarını ve staj defterlerini komblm@yildiz.edu.tr adresine e-posta atmaları gerekmektedir.
  • Staja başlayacak olan  öğrencilerimizin tüm evraklarını komblm@yildiz.edu.tr adresine e-posta atmaları gerekmektedir
  • Staj başlangıcı evraklarında talep edilen Transkript ikinci bir ilana kadar talep edilmemektedir.