BAP Hazırlama Eğitimi

• TÜBİTAK destek programlarından daha etkin yararlanmak ister misiniz?
  • Destek alacak etkin proje yazmayı öğrenmek ister misiniz?

Eğer bu sorulara “Evet!” diyorsanız ve

• Daha önce TÜBİTAK destekli proje yürütmemiş bir akademisyen iseniz veya
  • Yeterlilik sınavını başarı ile tamamlamış bir doktora öğrencisi iseniz veya
  • Özel sektörde çalışan doktoralı araştırmacı iseniz

“Yıldız Teknik Üniversitesi Üniversite-Sanayi İşbirliğine Yönelik Bilimsel Araştırma Projesi Hazırlama Eğitimi” tam sizin için.

Eğitmenler

• Prof. Dr. Mehmet Karaköse – Fırat Üniversitesi (TEYDEB BİLTEK DK üyesi)

• Prof. Dr. Asım Egemen Yılmaz – Ankara Üniversitesi (ARDEB EEEAG 1003 Programı ÇPDK üyesi)

• Prof. Dr. Elif Sertel – İstanbul Teknik Üniversitesi (ARDEB ÇAYDAG GYK eski üyesi)

• Prof. Dr. Ahu Altınkut Uncuoğlu – Marmara Üniversitesi (ÜSİMP Yürütme Kurulu Üyesi)

• Prof. Dr. Şeref Naci Engin – Yıldız Teknik Üniversitesi (EEF Dekanı, Yıldız Teknopark eski Genel Müdürü)

• Prof. Dr. Veysel Gazi – Yıldız Teknik Üniversitesi (ARDEB EEEAG GYK eski üyesi)

İlgilenenlerin bu formu doldurarak kayıt yapması gerekmektedir.
Etkinlik hakkında sorusu olanlar Prof. Dr. Veysel Gazi (vgazi@yildiz.edu.tr) ile iletişime geçebilirler.

Eğitim Tarihleri: 16-18 Eylül 2024 (Pazartesi - Salı - Çarşamba)
Eğitim Yeri: Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü, Elektrik - Elektronik Fakültesi Konferans Salonu

Katılımcıların TÜBİTAK ARBİS sistemine kayıtlı olmaları gerekmektedir.  ARBİS hesabı bulunmayan katılımcıların en kısa sürede kendilerine hesap açmaları gerekmektedir.