Bölüm İletişimi ve İşleyişi - Stajlar Hk.

COVID-19 kapsamında kamu çalışanlarına yönelik tedbirler konulu 2020/11 sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi  26/08/2020 tarih ve 31225 sayılı Resmi Gazetede  yayımlanarak yürürlüğe girmiş olduğundan bölümümüz de dönüşümlü/uzaktan çalışmaya başlamıştır. Ayrıca, Bölümümüz öğretim üyelerinin görüşme saatleri aşağıda sunulmuştur. Öğrenci görüşmelerinde çakışma olmaması için görüşmek isteyen öğrencilerin bir gün önceden öğretim üyeleri ile görüşmeleri gerekmektedir.

Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği Bölümü Öğrenci Görüşme Günleri

Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlileri Öğrenci Görüşme Günleri

Bu nedenle;

• Bölümümüz öğrencilerinin her türlü soru ve sorunları için komblm@yildiz.edu.tr adresine e-posta yolu ile ulaşmaları sorunlarının çözümü için önem arz etmektedir.
  • Öğrenci belgesi talebi için USİS üzerinden talep oluşturulması gerekmektedir.
  • Not çizelgesi talep eden öğrencilerimizin, öğrenci kimlikleri ile birlikte elk-flk@yildiz.edu.tr adreslerine e-posta atmaları gerekmektedir.
  • Staja başlayacak ve stajı bitmiş öğrencilerimizin tüm staj evraklarını komstaj@yildiz.edu.tr adresine en az 2 hafta öncesinden e-posta atmaları gerekmektedir.
  • Staj başlangıcı evraklarında talep edilen not çizelgesi, ikinci bir ilana kadar talep edilmemektedir.

İlgili adreslere öğrenci e-posta adresinden gönderilmeyen evraklar işleme alınmayacaktır.